Nezoufalky.cz

Už jste členkou Nezoufalek?

Přihlásit

- nejnovější článek

Máme už své životní zkušenosti, ale nepohrdneme kvalitními informacemi, které na něco zajímavého upozorní, něco poradí a něco doporučí. Dobrá rada nad zlato, že?

Tipy na novinky na trhu, informace o nových trendech a vyjádření odborníků na různá témata

Také jste dostali neobjednané zboží?

Také jste dostali neobjednané zboží?

Paní Martina si nám postěžovala, že po objednávce zboží za 179 korun dostala při doručení zásilky výzvu k platbě částky 1195 korun a příslib zasílání dalších balíčků. Není bohužel sama, takové případy se množí jak houby po dešti.

Češky stále nevěří online seznamování

Češky stále nevěří online seznamování

České ženy v produktivním věku stále odolávají online seznamování. Raději zůstávají samy a spoléhají na náhodné seznámení. Ve světě jsou naopak ženy ty, které vládnou online seznamkám. Trend se v České republice začíná pomalu zlepšovat. Vyplývá to z údajů Yellobar.com - seznamky pro vážný vztah.

bullet 07.06.2016, 00:00

Máte chuť na vepřovou konzervu?

Máte chuť na vepřovou konzervu?

Na počátku devadesátých let jsem pro tehdejší časopis Zápisník spotřebitele dělala rozhovor se členy ČZPI, tedy České zemědělské a potravinářské inspekce o kvalitě našich potravin. Ta sice byla tehdy na úrovni, ale pamatuji si jejich vizionářské varování: „Za pár let to bude jinak, evropské země mají daleko nižší povinné normy než my.“

bullet 07.06.2016, 00:00

Může za mě jet na koupený zájezd někdo jiný?

Může za mě jet na koupený zájezd někdo jiný?

Nezoufalka Sandra se nám svěřila s problémem, kterým se nechala zaskočit. Ze zdravotních důvodů nemohla odjet na dovolenou k moři, kterou si zaplatila už v zimě v rámci first minute. Chtěla ji přenechat kamarádce, ale cestovka od ní požadovala doplacení do katalogové ceny, která je samozřejmě o dost vyšší. Odmítla to, a jak jsme se dozvěděli od odborníka, byla v právu.

bullet 02.06.2016, 00:00

Zábavné tvoření

Zábavné tvoření

Ne každý oplývá výrazným výtvarným talentem. Ovšem to neznamená, že nemáme nadání tvořit hezké věci, vylepšit si interiér, vytvořit si vlastními silami něco pěkného pro potěšení. Autorka jedinečné obrazové příručky Malujeme jinak Alexandra Horová přesvědčí hravě každého, že malovat dokáže. Jen potřebuje rozvinout vlastní fantazii a tak trochu postupovat podle osvědčených návodů.

bullet 28.05.2016, 00:00

Žádné Emco Mysli na zdraví neobsahuje palmový olej!

Žádné Emco Mysli na zdraví neobsahuje palmový olej!

Používání palmového oleje je jedním z důležitých a aktuálních celospolečenských témat. Dopady jeho používání se diskutují ve dvou rovinách – ekologické a zdravotní.

bullet 23.05.2016, 00:00

Společné čtení dětem po celé republice

Společné čtení dětem po celé republice

Šestý ročník tradičního týdne oslav literatury a společného čtení, letos pod názvem Týden čtení dětem s Déčkem, od 1. do 7. června nabídne desítky pozoruhodných akcí. Ve městech a obcích po celé republice se bude předčítat, vyprávět, tvořit, hrát a sdílet, mnohdy se zapojením známých osobností ze světa kultury, umění a sportu.

bullet 18.05.2016, 00:00

Děčínsko má turistům co nabídnout

Děčínsko má turistům co nabídnout

Severní Čechy, významná oblast česko-německého pomezí, má rozhodně co nabídnout jak místním obyvatelům, tak turistům. Ať už se vypraví milovníci kultury či turistiky na děčínský zámek, jeden z nejnavštěvovanějších v tomto kraji nebo jeden z klenotů Evropy Pravčickou bránu či Pískovcovou stolovou horu Děčínský Sněžník nebudou zklamáni.

bullet 16.05.2016, 00:00

Kniha týdne podle Nezoufalek
Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

První premiérou Baletu Národního divadla v nové sezoně je Malá mořská víla – 10. listopadu ve Stavovském divadle.

Soutěž měsíce

Klub Nezoufalek - Přihlášení pro členky

Emailová adresa:
Heslo: