Nezoufalky.cz

Už jste členkou Nezoufalek?

Přihlásit

- nejnovější článek

Není nám fuk, jak se svět točí, a máme na dění kolem sebe „zralé“ ženské názory. Poslechněte si naše postřehy z každodenního života, snad vás pobaví.

Get it free on iTunes

Podcast Rozhlasník si můžete také zdarma stáhnout jako MP3 v iTunes Store.

Vysoké štekle jsou pomsta ženám

Vysoké štekle jsou pomsta ženám

Víte, komu se říká otomista? Pokud ne, řeknu vám to. Pak se projdu po městské dlažbě na vysokých podpatcích a nakonec se zeptám, jestli zákon schválnosti pronásleduje jenom mě.

O jarním úklidu duše i těla

O jarním úklidu duše i těla

Jaro už je ve vzduchu a my se probouzíme k aktivitě. Ale proč nám něco v dobré náladě brání? jsou to snad ty jarní deprese, o kterých se všude píše? Spíš jen jarní únava a s tou si lehce poradíme.

bullet 05.03.2012, 02:00

Krabičková dieta - huj, nebo fuj?

Krabičková dieta - huj, nebo fuj?

Ještě nedávno to byl hit: kdo na to měl, nechal si denně dovážet krabici s dietou v blahé naději, že zdravě zhubne. A ejhle, dnes je všechno jinak. Proč už marketingová kampaň na tuto inovátorskou dietu zmlkla?

bullet 19.02.2012, 06:00

Prášek pro muže, který už nemůže

Prášek pro muže, který už nemůže

O erekci, která na nás kouká z plakátů i novin, o Protivné blondýně, která nás považuje za manipulující tlachalky a o podpásových článcích, které zesměšňují seniory.

bullet 30.01.2012, 19:00

Konec vařečkám a pohlavkům

Konec vařečkám a pohlavkům

Když jsem jako malá zlobila, stačilo, aby mamka vzala do ruky vařečku - a já radši ztichla. Jednou jsem s ní totiž dostala jednu přes zadek a pěkně to štíplo. Dnes se děti můžou zvednuté vařečce leda tak vysmát, protože nám ji zákon zakáže použít.

bullet 17.01.2012, 01:00

Proč se slušnosti mnozí vysmívají?

Proč se slušnosti mnozí vysmívají?

Co přinesl rok uplynulý a jaký bude ten nový, o tom jsme si povídali na TV Metropol s Evou Jurinovou. A taky o hrubiánství a egoismu, které z naší společnosti vytlačují slušnost a ohleduplnost. Moc si přejeme, aby tomu v letošním roce bylo naopak. Myslíte si, že to je naivní přání?

bullet 05.01.2012, 00:00

Proč bulvární novináři zlenivěli?

Proč bulvární novináři zlenivěli?

Taky jste si všimli, že i ty bulvární plátky, které v posledních letech manželům Havlovým víceméně jen škodily, podbízivě změnily před svátky styl a na zesnulého prezidenta pěly jen ódy? Opravdu trapná otočka, provedená v honbě za ziskem. A všichni psali to samé, jakoby přes kopírák. Proč se namáhat, že...

bullet 26.12.2011, 00:00

Když lidé promluví srdcem...

Když lidé promluví srdcem...

Dojemných zážitků není nikdy dost, a protože během adventu bychom se měli ponořit trochu víc do do sebe, tentokrát jsme se s Evou Jurinovou v pořadu na vrcholu vzájemně dojímaly. Ale s úsměvem a radostně. Že to nejde dohromady? Ale ano, podívejte se.

bullet 06.12.2011, 09:00

Kniha týdne podle Nezoufalek
Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

První premiérou Baletu Národního divadla v nové sezoně je Malá mořská víla – 10. listopadu ve Stavovském divadle.

Soutěž měsíce

Klub Nezoufalek - Přihlášení pro členky

Emailová adresa:
Heslo: