Nezoufalky.cz

Už jste členkou Nezoufalek?

Přihlásit

- nejnovější článek

Umíme si vychutnat všechny radosti, chceme žít naplno a nic nového nám není cizí. Jsme zvědavé, a tak rády hledáme, zkoušíme a vyměňujeme si svoje zážitky, abychom se vzájemně inspirovaly.

Reportáže, rozhovory a názorové blogy nejen o životním stylu

Opět jsem podlehla Stardance

Opět jsem podlehla Stardance

Letos jsem se zařekla, že už se dívat nebudu. Je to pořád stejné, stejní moderátoři, stejná porota, stejné komentáře. Ale pak jsem si stejně první díl pustila…. a už v tom jedu. Prostě ta noblesa, elegance a obdivuhodné výkony soutěžících mě zase dostaly. A komu fandím?

Zaslouží si muži svůj svátek?

Zaslouží si muži svůj svátek?

Bleskový průzkum čokoládovny Carla chtěl zmapovat postoj Čechů k tomuto poměrně mladému svátku a odkryl několik zásadních skutečností, které se zastáncům tohoto svátku líbit nebudou.

bullet 17.06.2016, 00:00

Je žehlení práce jen pro ženy?

Je žehlení práce jen pro ženy?

Věděli jste, že vás dokáže partner k žehlení donutit? Kdo při výběru partnera více zohledňuje jeho vztah k domácím pracím. Proč partner odmítá doma žehlit?

bullet 15.06.2016, 00:00

I tatínkové mají svůj den

I tatínkové mají svůj den

Den otců již není opomíjen tak jako kdysi a našel si své místo nejen v kalendářích, ale i na zámku Loučeň. Již pošesté se tu v neděli 19. června uskuteční zábavný program pro všechny tatínky a to i ve spolupráci s millaminis s.r.o., českou společností vyrábějící pěnové stavebnice pro nejmenší děti. Ta si pro všechny hravé taťky připravila speciální soutěžní disciplínu.

bullet 08.06.2016, 00:00

Smoothie - ideální výživa pro horké léto

Smoothie - ideální výživa pro horké léto

Nejspíš nás zase čeká parné léto. Chceme nosit co nejlehčí oblečení, takže se hodí dát si do pořádku postavu a udržovat ji. Navíc v létě hutná strava ani moc nechutná, potřebujeme dodat tělu hlavně tekutiny a energii v osvěžující podobě. Právě smoothie jsou na to ideální.

bullet 03.06.2016, 00:00

Od Mánesa přímo do Francie na sladkosti

Od Mánesa přímo do Francie na sladkosti

Po procházce po vltavském nábřeží se můžete pokochat krásou funkcionalismu v interiérech Galerie Mánes, projít si zde hezkou výstavu a nadechnout se svěžího vzduchu od řeky. Ten ve vás může probudit touhu po dálkách. Nemusíte ale na letiště, stačí přejít přes tramvaj a zajít do "Malé Francie" v Myslíkově ulici.

bullet 02.06.2016, 00:00

Holandské jaro

Holandské jaro

Kdy jindy si udělat výlet do Nizozemska než na jaře, když kvetou tulipány, narcisky, modřence, hyacinty. Na největší plenérovou výstavu jarních květin do obrovského lesoparku Keukenhof sjíždí statisíce návštěvníků, aby se pokochali barvami, velikostí květů a především uměním zahradníků a mistrů aranžování květin, kteří na zdejších záhonech i v pavilonech předvádějí umění výsadby i vazeb.

bullet 12.05.2016, 00:00

Slovo je podaná ruka 4.

Slovo je podaná ruka 4.

Janek Ledecký, dnes hlavně porotce v televizním pořadu Tvoje tvář má známý hlas, je vystudovaný právník, zpěvák, muzikant, textař, autor a muzikálový producent. Nikdy nepatřil mezi ty, pro které holky „umíraly“, nikdy nepatřil mezi ty, na které se zapomíná.

bullet 03.05.2016, 00:00

Kniha týdne podle Nezoufalek
Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

První premiérou Baletu Národního divadla v nové sezoně je Malá mořská víla – 10. listopadu ve Stavovském divadle.

Soutěž měsíce

Klub Nezoufalek - Přihlášení pro členky

Emailová adresa:
Heslo: