Nezoufalky.cz

Už jste členkou Nezoufalek?

Přihlásit

- nejnovější článek

Umíme si vychutnat všechny radosti, chceme žít naplno a nic nového nám není cizí. Jsme zvědavé, a tak rády hledáme, zkoušíme a vyměňujeme si svoje zážitky, abychom se vzájemně inspirovaly.

Reportáže, rozhovory a názorové blogy nejen o životním stylu

Opět jsem podlehla Stardance

Opět jsem podlehla Stardance

Letos jsem se zařekla, že už se dívat nebudu. Je to pořád stejné, stejní moderátoři, stejná porota, stejné komentáře. Ale pak jsem si stejně první díl pustila…. a už v tom jedu. Prostě ta noblesa, elegance a obdivuhodné výkony soutěžících mě zase dostaly. A komu fandím?

VZPOMÍNKA

VZPOMÍNKA

Nejhezčí jsou vzpomínky na dětství, nemyslíte? Byl miláčkem paní, dívek, dokonce ho mohli i chlapi. Jmenoval se Josef Bek, pro některé z nás to byl celý život Pepíček, pro mne nejdřív strejda, kterého jsem jako malá holka děsně milovala, protože mě s jeho ženou často hlídali a byla to paráda.

bullet 01.05.2016, 00:00

Městské divadlo Mladá Boleslav: Úplné zatmění

Městské divadlo Mladá Boleslav: Úplné zatmění

V posledních letech získávají divadelní ocenění Thálie mimopražská divadla. Nebude to tím, že právě na „oblastech“ se dělá pořád to poctivé umění, zatímco většina pražských scén v honbě za ziskem sází na podbízivé bulvární kusy, které diváky víceméně jen baví?

bullet 01.05.2016, 00:00

Divadlo Kalich chystá slavný muzikál

Divadlo Kalich chystá slavný muzikál

William Shakespeare a Elvis Presley se sešli v broadwayském muzikálu All Shook Up. Svou českou premiéru, pod názvem SRDCOVÝ KRÁL, bude mít 21. září 2016 v Divadle Kalich. Uvedení na tuzemskou scénu podpoří vydání alba písní z muzikálu v interpretaci herců tohoto pražského divadla.

bullet 01.05.2016, 00:00

Slovo je podaná ruka 3.

Slovo je podaná ruka 3.

Jana Chládková je zpěvačka, jejíž jméno si mnozí vybavujete ve spojení Petrem Mukem, ale je i slovesným dramaturgem a moderátorkou Českého rozhlasu – Region. Je tím, koho jako prvního potkáte, když vás pozvou do pořadu Tandem, kdo si s vámi povídá nanečisto, nebo to klidně riskne a jdete rovnou do vysílání.

bullet 26.04.2016, 00:00

Elegantně oslní i slovní kaskadér

Elegantně oslní i slovní kaskadér

Sice se to často říká, ale ve skutečnosti oslní pouze na chvíli. Bezpečně ho troufnete moudrým mlčením. Nevím proč, ale poslední dobou mi čím dál častěji, když poslouchám blábolivce, okamžitě naskočí ono známé: „Francouzům nezáleží na tom, co řeknou, ale jak to vysloví!“

bullet 25.04.2016, 00:00

Pozvánka do Brna

Pozvánka do Brna

Máte chuť se seznámit s dalšími nezoufalkami a užít si s nimi báječný dámský den? Chcete se pobavit, svěřit se svými radostmi nebo poradit se svými problémy? Pokud žijete v Brně nebo blízko něj, vyhraďte si čas jen pro sebe a zúčastněte se naší akce.

bullet 20.04.2016, 00:00

Tvoje tvář má známý hlas

Tvoje tvář má známý hlas

Sobotní večery na TV Nova jsou po dlouhé době zárukou skvělé zábavy! Čím dál lepší, dokonalejší, samozřejmý, noblesně vtipný moderátor a glosátor Ondřej Sokol nenásilně propojuje neuvěřitelné herecké, pěvecké a taneční výkony svých kolegů. Řekla bych, místy až docela odvážných, stoprocentních Komediantů, kterým jejich schopnosti právem mohou závidět i dobří muzikáloví herci.

bullet 18.04.2016, 00:00

Kniha týdne podle Nezoufalek
Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

První premiérou Baletu Národního divadla v nové sezoně je Malá mořská víla – 10. listopadu ve Stavovském divadle.

Soutěž měsíce

Klub Nezoufalek - Přihlášení pro členky

Emailová adresa:
Heslo: