Nezoufalky.cz

Už jste členkou Nezoufalek?

Přihlásit

- nejnovější článek

Umíme si vychutnat všechny radosti, chceme žít naplno a nic nového nám není cizí. Jsme zvědavé, a tak rády hledáme, zkoušíme a vyměňujeme si svoje zážitky, abychom se vzájemně inspirovaly.

Reportáže, rozhovory a názorové blogy nejen o životním stylu

Opět jsem podlehla Stardance

Opět jsem podlehla Stardance

Letos jsem se zařekla, že už se dívat nebudu. Je to pořád stejné, stejní moderátoři, stejná porota, stejné komentáře. Ale pak jsem si stejně první díl pustila…. a už v tom jedu. Prostě ta noblesa, elegance a obdivuhodné výkony soutěžících mě zase dostaly. A komu fandím?

O Vánocích v Betlémské kapli

O Vánocích v Betlémské kapli

Tradiční vánoční výstava v Betlémské kapli letos proběhne od 24. listopadu do 3. ledna 2017. Výstava ukáže prastaré kořeny vánočních svátků, které sahají až k oslavám zimního slunovratu.

bullet 06.11.2016, 00:00

Vánoční festival v divadlech ABC a Rokoko

Vánoční festival v divadlech ABC a Rokoko

V sobotu 3. prosince pořádají Městská divadla pražská 6. ročník Vánočního festivalu. I letos festival nabídne čtyři představení s vánoční tematikou, kterou ztvárnila divadla z celé České republiky. V inscenaci Psaní Ježíškovi brněnského HaDivadla uvidíte v hlavní roli Pavla Lišku, dále vystoupí Divadlo rozmanitostí Most, Divadlo Lampion Kladno a festival tradičně uzavře představení České Vánoce Městských divadel pražských. Připraven bude rovněž bohatý doprovodný program, který vás naladí na vánoční atmosféru.

bullet 01.11.2016, 00:00

Nová Česká Miss bude jiná

Nová Česká Miss bude jiná

Soutěž Česká Miss 2017 přichází v úplně nové podobě, která se od všech předchozích ročníků diametrálně liší. Martin Ditmar a Eva Čerešňáková představili inovace, které s národní soutěží krásy plánují. Finálový večer za účasti zahraniční pěvecké hvězdy jako velkolepá show pro několik tisíc diváků, proces výběru dívek od počátku online a s nádechem reality show, výrazné zapojení široké veřejnosti, divoká karta i charitativní rozměr.

bullet 31.10.2016, 00:00

Slovo je podaná ruka 5.

Slovo je podaná ruka 5.

Skoro denně ji vídáme na obrazovce, když nám v reportážích TOP STARU představuje kulturní události, nebo v rozhovorech zajímavé osobnosti. Andrea Ježková patří do týmu redaktorů a televizních moderátorů, kteří tuhle profesi dělají už roky a vědí o ní své. Není tedy od věci, představit naopak Andreu.

bullet 04.10.2016, 00:00

Pohádkové podzimní prázdniny na zámku Loučeň

Pohádkové podzimní prázdniny na zámku Loučeň

Podzimní prázdninový program na zámku Loučeň je již připraven. Od středy 26. října až do neděle 30. října tohoto roku zařadil zámek do programu sérii prohlídek jak ve dne, tak v noci a divadelní představení pro velké i malé návštěvníky.

bullet 02.10.2016, 00:00

Recept na francouzský dýňový koláč

Recept na francouzský dýňový koláč

Možná už máte dýně, coby symbol podzimu, na oknech. Až doslouží coby dekorace, máme skvělý tip: Recept na francouzský dýňový koláč podle Jaroslava Bézy,specialisty na francouzské dezerty a cukrovinky z Petite France.

bullet 02.10.2016, 00:00

Rychlá proměna pokoje

Rychlá proměna pokoje

Čas od času se rozhlédnu po bytě a usoudím, že by to chtělo nějakou změnu. Moje maminka stěhovala nábytek z místa na místo tak jednou za měsíc. Ta vzpomínka je trochu děsivá, ale něco jsem asi přece jen zdědila. A tak proměňuji alespoň drobnosti. Samolepící obrázky na stěnu jsou na tohle hraní s interiérem báječná pomůcka.

bullet 24.09.2016, 00:00

Kniha týdne podle Nezoufalek
Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

První premiérou Baletu Národního divadla v nové sezoně je Malá mořská víla – 10. listopadu ve Stavovském divadle.

Soutěž měsíce

Klub Nezoufalek - Přihlášení pro členky

Emailová adresa:
Heslo: