Nezoufalky.cz

Už jste členkou Nezoufalek?

Přihlásit

- nejnovější článek

Už víme, že život dokáže pohladit i nafackovat. Jednou jsme dole, jednou nahoře, ale i přes jizvy na duších a překážky jdeme dál s úsměvem a zvednutou hlavou. Jsme přece nezoufalky!

Příběhy zajímavých žen, které se dokázaly porvat se životem

Z lékárnice vydavatelkou

Z lékárnice vydavatelkou

"Jako malá jsem nikdy nepřemýšlela o tom, co budu dělat. Protože jsem se dobře učila, tak jsem se dostala na gymnázium. V té době jsem cítila, že chci dělat práci, která má smysl a kde bych mohla pomáhat lidem," říká o sobě Monika Kopřivová, jejíž příběh může být inspirativní pro mnohé čtenářky. Posuďte samy...

Michal Pleskot: Od zpěvu až k marketingu

Michal Pleskot: Od zpěvu až k marketingu

Michal Pleskot, muzikálový herec Divadla Kalich, je nejen šikovný zpěvák, ale vyniká i v mnoha dalších odvětvích. Občas působí jako rozhlasový moderátor, když zrovna nehraje, tak divadlu pomáhá s marketingem a mimo jiné se i rád věnuje poctivému vaření a svým dvěma dcerám. Nyní zkouší premiéru nového muzikálu Atlantida.

bullet 14.09.2015, 00:00

Je co závidět zlatokopkám?

Je co závidět zlatokopkám?

Na první pohled ano: život v luxusu, bez starostí za co zaplatit složenky. Značkové oblečení, vlastní auta, dovolené v drahých vzdálených destinacích. Bezpracné dny, naplněné shoppováním, kosmetickými salony a obědy v luxusních restauracích. Ale co ten druhý, někdy méně radostný pohled?

bullet 11.09.2015, 00:00

Erotický sen, který mi změnil život

Erotický sen, který mi změnil život

Aby to ve vztahu fungovalo, musí fungovat sex. Můžeme si stokrát říkat, že to není pravda, a stejně nás dřív nebo později ovládne touha po dokonalém milování. A rozum jí často ustoupí z cesty.

bullet 21.08.2015, 00:00

Být či nebýt au-pair

Být či nebýt au-pair

Spousta lidí se mě ptá, zda bych někomu jinému doporučila odjet do zahraničí dělat au-pair. Otázka je to zapeklitá a odpověď na ni je složitá.

bullet 11.05.2015, 00:00

Život plný písní o lásce a dívčích snech

Život plný písní o lásce a dívčích snech

Nikdy by mě nenapadlo, že se setkám s dámou, jejíž hlas jsem jako dítě slýchávala z lehoučce praskajících šelakových desek gramofonu. A přece se to stalo a já se sešla s paní Věrou Kočvarovou, zakládající zpěvačkou tria sester Allanových. Z tria bylo později kvarteto a za dobu svého působení v letech 1940 – 49 nahrály dámy více než 100 populárních skladeb.

bullet 04.05.2015, 00:00

Základy britské výchovy

Základy britské výchovy

Máma, táta a tři děti, z toho dva kluci a jedno děvče. Na první pohled andílci s velkýma očima, na druhý rošťáčci s výdrží keňských maratónských běžců. Moje anglická rodina nebyla z těch nejmíň náročných. Přesto si mě získali. Přirostli mi k srdci.

bullet 25.04.2015, 00:00

Chladní nebo laskaví? Jací jsou Angličané?

Chladní nebo laskaví? Jací jsou Angličané?

O Britech se říká, že jsou velice zdvořilí a způsobní, na druhou stranu odměření a chladní. Jestli to tak skutečně je nemohu jednoznačně říct, potkala jsem za dobu svého pobytu mnoho lidí, někteří byli roztomilí a přátelští, jiní ledoví jako Severní oceán. Jedno je ale jisté, způsoby měli všichni opravdu vybrané a minimálně na oko se mnou zacházeli jako v rukavičkách.

bullet 03.04.2015, 00:00

Kniha týdne podle Nezoufalek
Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

První premiérou Baletu Národního divadla v nové sezoně je Malá mořská víla – 10. listopadu ve Stavovském divadle.

Soutěž měsíce

Klub Nezoufalek - Přihlášení pro členky

Emailová adresa:
Heslo: