Nezoufalky.cz

Už jste členkou Nezoufalek?

Přihlásit

- nejnovější článek

Už víme, že život dokáže pohladit i nafackovat. Jednou jsme dole, jednou nahoře, ale i přes jizvy na duších a překážky jdeme dál s úsměvem a zvednutou hlavou. Jsme přece nezoufalky!

Příběhy zajímavých žen, které se dokázaly porvat se životem

Z lékárnice vydavatelkou

Z lékárnice vydavatelkou

"Jako malá jsem nikdy nepřemýšlela o tom, co budu dělat. Protože jsem se dobře učila, tak jsem se dostala na gymnázium. V té době jsem cítila, že chci dělat práci, která má smysl a kde bych mohla pomáhat lidem," říká o sobě Monika Kopřivová, jejíž příběh může být inspirativní pro mnohé čtenářky. Posuďte samy...

Mistrovství Brna v žehlení potvrdil mužskou nadvládu

Mistrovství Brna v žehlení potvrdil mužskou nadvládu

Druhý ročník oblíbené soutěže Mistrovství Brna v žehlení, které opět pořádalo Nákupní centrum Královo Pole, potvrdil indicie z prvního ročníku o tom, že muži, když už se postaví k žehlicímu prknu, jsou jednoduše nezastavitelní. První a třetí místo v prestižní kategorii žehlení jednotlivců na čas obsadili právě muži. A to i přesto, že žen se do soutěže přihlásilo dvakrát tolik co mužů.

bullet 02.03.2016, 00:00

Tak kdo je vlastně buran?

Tak kdo je vlastně buran?

Zaslechla jsem v metru, jak jedna dáma o někom prohlásila, že je buran. Svou další teorii rozvíjela tak hlasitě, že jsem jejím posluchačem nezůstala sama. „Jemine, milá dámo, takových já znám!“, mohla bych poznamenat, ale její diagnóza onoho postiženého byla na rozdíl od buranů, která potkávám já, docela vtipná.

bullet 28.02.2016, 00:00

Nejsem žádná erosenka

Nejsem žádná erosenka

I když jste nezoufalka, může se o vás zoufalství alespoň pokoušet. Tak jako se to stalo naší čtenářce Sáře. Prošla si ohněm, protože její mobilní číslo někdo rozdával na online seznamce. Tím hůř, že se jednalo o seznamku erotickou.

bullet 27.02.2016, 00:00

Až ve stáří pochopíš, co ses v mládí naučila

Až ve stáří pochopíš, co ses v mládí naučila

Někdo má své motto, my jsme s mým mužem vymýšleli slogany, a rovnou na každý den. Po čase jsem k nim přidala glosy a fejetony.

bullet 21.02.2016, 00:00

Stále mladý sedmdesátník Richard Tesařík

Stále mladý sedmdesátník Richard Tesařík

Na konci roku 2015 oslavil Richard Tesařík 70. narozeniny, a při této příležitosti se zrodil zajímavý rozhovor s Martinem Bačkovským z Divadla Kalich, který vám nabízíme.

bullet 12.01.2016, 00:00

Iva Janžurová bude „Božská Sarah“

Iva Janžurová bude „Božská Sarah“

Herečka Iva Janžurová a režisérka Alice Nellis se opět scházejí nad novou inscenací. V ní se naše herecká legenda opět promění ve významnou světovou osobnost, tentokrát v divadelní ikonu přelomu 19. a 20. století Sarah Bernhardt.

bullet 09.12.2015, 00:00

Spisovatelé jsou nesmírně křehcí

Spisovatelé jsou nesmírně křehcí

Ještě nebyl ani dopsaný a nakladatelé už o něj strhli bitvu. Psychologický thriller V PODEZŘENÍ vyvolal na knižním trhu obrovskou bouři a pro Michaela Robothama znamenal start jeho světové kariéry. Kniha vyšla ve více než 50 zemích a byla přeložena do 23 jazyků. V češtině ji právě teď vydalo nakladatelství MOBA.

bullet 14.10.2015, 00:00

Kniha týdne podle Nezoufalek
Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

První premiérou Baletu Národního divadla v nové sezoně je Malá mořská víla – 10. listopadu ve Stavovském divadle.

Soutěž měsíce

Klub Nezoufalek - Přihlášení pro členky

Emailová adresa:
Heslo: