Nezoufalky.cz

Už jste členkou Nezoufalek?

Přihlásit

- nejnovější článek

Už víme, že život dokáže pohladit i nafackovat. Jednou jsme dole, jednou nahoře, ale i přes jizvy na duších a překážky jdeme dál s úsměvem a zvednutou hlavou. Jsme přece nezoufalky!

Příběhy zajímavých žen, které se dokázaly porvat se životem

Z lékárnice vydavatelkou

Z lékárnice vydavatelkou

"Jako malá jsem nikdy nepřemýšlela o tom, co budu dělat. Protože jsem se dobře učila, tak jsem se dostala na gymnázium. V té době jsem cítila, že chci dělat práci, která má smysl a kde bych mohla pomáhat lidem," říká o sobě Monika Kopřivová, jejíž příběh může být inspirativní pro mnohé čtenářky. Posuďte samy...

Florida - ráj, nebo iluze?

Florida - ráj, nebo iluze?

… je potřeba začít tím, že rozhovor byl skutečně psaný na dálku, ale když redakce, která si ho objednala, pravila: „Vykrátíme“, což byla blbost. A reakce přišla v době, kdy Adamcovi už byli doma. Na štěstí na Nezoufalkách s délkou problém není…

bullet 01.04.2016, 00:00

Jak jsem pekla kachnu

Jak jsem pekla kachnu

O tom, že jsem kdovíjaká kuchařka, si už dávno nedělám iluze. S přibývajícím věkem se ze mě stal opravdový realista. Mrzí mě, že s vařečkou v ruce neoplývám přílišnou kulinářskou fantazií, ale řekněme, že jsem k tomu do svých čtyřiceti let nebyla vedena, ať už z jakýchkoli důvodů.

bullet 29.03.2016, 00:00

Už dávno jsem se smířila s tím, že nejsem dokonalá

Už dávno jsem se smířila s tím, že nejsem dokonalá

Jindřiška Mendozová se coby dramaturgyně podílí na TV seriálu Přístav, a protože jde o velmi činorodou ženu, která vydává vlastní knihy, je držitelkou mnoha ocenění a ráda cestuje, požádali jsme ji o rozhovor.

bullet 28.03.2016, 00:00

Jak jsem prošvihla divadlo

Jak jsem prošvihla divadlo

Těšili jsme se s manželem v neděli na kulturní zážitek - návštěvu divadla. Znáte to, hodíte se do gala, svátečně se naladíte a sednete do auta. Čert vezmi peníze za benzín, máme to do centra Prahy dost daleko, tak ať máme výjimečně pěkně komfort.

bullet 20.03.2016, 00:00

jak se vede komunikace

jak se vede komunikace

Myslím si, že mám tolik, abych mohla poradit, mít vlastní názor. Mám tolik, že se snad už nemusím ptát, co mohu a co nesmím komu říkat, na co a na koho dávat pozor. Nejen, že mám dost na to, abych si mohla vybrat, s kým chci a s kým nechci hovořit, ale vedle studií i letitou praxi v oboru, jakési, drze řečeno – nezanedbatelné výsledky. Nebo si současné hodnoty tupě pletu?

bullet 15.03.2016, 00:00

Cesta ke slávě byla intenzivní a náročná

Cesta ke slávě byla intenzivní a náročná

Jan Kříž je úžasný zpěvák, fantastický tanečník a herec. Od dětských rolí se přes scénická čtení dopracoval až k muzikálovým produkcím, v nichž dnes zúročuje svoje všestranné nadání.

bullet 08.03.2016, 00:00

Když boží mlýny nemelou

Když boží mlýny nemelou

Vážně mají poruchu a nemelou, nebo nemelou, jak by měly. Anebo se tohle rčení netýká mne. Jo, ale je ještě jedna možnost, že melou hodně pomalu a už se bohužel nedočkám výsledku semletí těch, které bych mezi jejich kola ráda popostrčila a sledovala, jak je zpracovávají k mé radosti a jejich zděšení.

bullet 06.03.2016, 00:00

Kniha týdne podle Nezoufalek
Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

První premiérou Baletu Národního divadla v nové sezoně je Malá mořská víla – 10. listopadu ve Stavovském divadle.

Soutěž měsíce

Klub Nezoufalek - Přihlášení pro členky

Emailová adresa:
Heslo: