Nezoufalky.cz

Už jste členkou Nezoufalek?

Přihlásit

- nejnovější článek

Už víme, že život dokáže pohladit i nafackovat. Jednou jsme dole, jednou nahoře, ale i přes jizvy na duších a překážky jdeme dál s úsměvem a zvednutou hlavou. Jsme přece nezoufalky!

Příběhy zajímavých žen, které se dokázaly porvat se životem

Z lékárnice vydavatelkou

Z lékárnice vydavatelkou

"Jako malá jsem nikdy nepřemýšlela o tom, co budu dělat. Protože jsem se dobře učila, tak jsem se dostala na gymnázium. V té době jsem cítila, že chci dělat práci, která má smysl a kde bych mohla pomáhat lidem," říká o sobě Monika Kopřivová, jejíž příběh může být inspirativní pro mnohé čtenářky. Posuďte samy...

Mirka slavila s Danielem Hůlkou

Mirka slavila s Danielem Hůlkou

V divadle METRO se poprvé uskutečnil večer z cyklu XY osobnost a její lásky. NEZOUFALKY byly jedním z mediálních partnerů. Tentokrát si spisovatelka Miroslava Besserová jako svého hosta pozvala Daniela Hůlku a doslova do posledního místa zaplněné hlediště se nestačilo divit.

bullet 06.06.2016, 00:00

Mám ráda čarodějnice, jak ty sexy, tak i ty hrbaté

Mám ráda čarodějnice, jak ty sexy, tak i ty hrbaté

Leona Machálková opět září v Divadle Kalich jako svůdná i proradná čarodějnice v muzikálovém hitu Ondřeje Soukupa a Gabriely Osvaldové Robin Hood. K této roli, na kterou by možná každá herečka nekývla, se vrátila s velkou chutí, i když se jí přezdívá „zrůdička“.

bullet 05.06.2016, 00:00

Trampoty se špuntem

Trampoty se špuntem

Stane se, a to se prostě stane, že občas není něco k nalezení. Ať hledáte, jak hledáte, výsledek je nulový. Já jsem takhle několikrát hledala špunt od dřezu. Obyčejný černý kulatý špunt na třicet centimetrů dlouhém řetízku. Ne snad, že by se mi schoval sám.

bullet 28.05.2016, 00:00

Diskrétně počaté děti

Diskrétně počaté děti

I mezi námi nezoufalkami jsou ženy, které už trochu začínají zoufat, protože se jim stále nenaplňuje sen o dítěti. Stále přibývá neplodných párů, ženám po třicítce tikají reprodukční hodiny a kvalita mužského spermatu se zhoršuje, jak potvrzují mnohé odborné studie.

bullet 24.05.2016, 00:00

Jsem taková ta matka medvědice

Jsem taková ta matka medvědice

Partnerku Ondřeje Soukupa Lucii Šoralovou známe z mnoha muzikálů, ale v poslední době její krásný hlas trochu utichl. Není divu, je maminkou dvou dětí a do Divadla Kalich dochází méně často.

bullet 24.05.2016, 00:00

Važme si toho, že můžeme vnímat všemi smysly!

Važme si toho, že můžeme vnímat všemi smysly!

„V těhotenství slepnu, po porodu se vše vrací do normálu, ale ty uzlíčky štěstí v zavinovačce za to přeci stojej…“ Paní Jana Stojanová je maminka na mateřské dovolené. Má syna Mikoláše (8 roky) a dceru Rozárku (5 let). Jak sama říká, je zkrátka máma na plný úvazek! „Svoje živé dětičky si moc užívám a jsou mi vším, i když mi z nich jde často hlava kolem,“ říká s láskyplným úsměvem.

bullet 18.05.2016, 00:00

Tomu se říká smůla…

Tomu se říká smůla…

Co všechno mohla zmeškat? Autobus a pak školu. No, nejspíš asi ne. Byla sobota, poledne, takže školu určitě ne. Ale mohla zmeškat třeba autobus a pak rande. Nebo autobus a kino. Nebo vůbec nechtěla jít na autobus. Třeba nemá ani kluka. Třeba není na kluky. Třeba. Mohla ale zmeškat výlet parníkem. A to by ji určitě mrzelo. Nebo odjezd na dovolenou. Letadlo nečeká …

bullet 17.05.2016, 00:00

Kniha týdne podle Nezoufalek
Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

Nesmrtelný příběh v tanečních obrazech na jevišti Stavovského divadla

První premiérou Baletu Národního divadla v nové sezoně je Malá mořská víla – 10. listopadu ve Stavovském divadle.

Soutěž měsíce

Klub Nezoufalek - Přihlášení pro členky

Emailová adresa:
Heslo: